Jouw diëtist in Waalre

Ben je op zoek naar een diëtist in Waalre? Dan ben je bij diëtistenpraktijk Maaike Donders aan het juiste adres. Op basis van jarenlange kennis en ervaring als voedingsdeskundige kun je hier terecht voor voedingsadvies en dieetbegeleiding op maat. Voor jouw gemak vinden consulten online of aan huis plaats.

Sterk aan met behulp van een diëtist

Begeleiding bij ondervoeding

Wanneer je te maken hebt met ondervoeding is het belangrijk dat je de juiste begeleiding krijgt wat betreft je voeding. Maaike Donders, Diëtist heeft de expertise om jou de juiste dieetbegeleiding te bieden.

Begeleiding bij sondevoeding

In verschillende situaties biedt sondevoeding hulp bij het binnenkrijgen van voldoende voedingstoffen zoals energie en eiwit. Dit vraagt om specialistische hulp van een diëtist. Praktijk Maaike Donders, Diëtist heeft alle expertise in huis om jou bij te staan in een sondevoedingstraject.

Dieetadvies bij ziekte

Wanneer je te maken hebt met een bepaald ziektebeeld zoals COPD, een spierziekte, kanker of nierfalen kan voeding een grote invloed hebben op je herstel. Diëtistenpraktijk Maaike Donders is gespecialiseerd in dieetadvies voor uiteenlopende medische situaties.

Maaike Donders, Diëtist

Praktijkgegevens

Correspondentieadres:
Looerheideweg 17, 5571 TZ Bergeijk

Spreekuurlocatie:
Huisartsenpraktijk Lankhorst
Bergstraat 23, 5581 BL Waalre

 

Openingstijden

Maandag
14:00 – 20:30 uur

Dinsdag t/m Donderdag
09:00 – 17:00 uur

Diëtistenpraktijk Maaike Donders staat geregistreerd bij de KVK onder het nummer 90497643 en in het AGB-register onder de nummers 24001294 & 24005068.
Daarnaast is de praktijk aangesloten bij de NVD en terug te vinden in het Kwaliteitsregister Paramedici.