Diëtist

Maaike Donders

Diëtistenpraktijk Maaike Donders is gespecialiseerd in ondervoeding en voeding bij ziekten zoals COPD, kanker, diabetes mellitus en nierproblemen. Daarnaast geef ik advies over sondevoeding thuis; het opstarten van sondevoeding, voortzetten van de behandeling met sondevoeding na ontslag uit een instelling en het afbouwen van sondevoeding.

Expertise op het gebied van voeding

Maaike Donders heeft haar expertise op het gebied van dietetiek en specialisatie in ondervoeding, voeding bij ziekte en sondevoeding opgedaan binnen verschillende zorginstellingen. Haar jarenlange ervaring heeft ze opgedaan in zowel het ziekenhuis, de thuiszorg als verpleeghuis. Hierdoor is haar connectie met en netwerk in de medische wereld zeer groot. Ze heeft verstand van uiteenlopende ziektebeelden en weet daardoor direct de juiste plannen te maken voor cliënten op het gebied van voeding.

Maaike Donders werkt samen met huisartsen, praktijkondersteuners, verpleegkundigen, specialisten, collega-diëtisten en andere paramedici zoals logopedisten en fysiotherapeuten.

Om de kwaliteit te waarborgen staat Maaike Donders ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. KP nummer: 79903324789

Voedingsadvies bij medische klachten

Ondervoeding

Ongewenst gewichtsverlies

Sondevoeding

Medische voeding

COPD

Kanker

Decubitus

Nierziekten

COVID

Hartfalen

Spierziekten

Kauw- en slikproblemen

Maag- en darmproblemen

Diabetes Mellitus

Heeft u andere voeding gerelateerde klachten of vragen?
Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Let op! Een aantal ziektekostenverzekeraars heeft besloten dieetadvisering bij de ziekte van Parkinson alleen te laten uitvoeren door een kleine groep in Parkinson gespecialiseerde diëtisten. Heb je de ziekte van Parkinson en heb je dieetbegeleiding nodig? Neem dan contact op met je verzekeraar om na te gaan of de behandeling bij mij volledig vergoed wordt.

Online consult of huisbezoek

Maaike Donders, Diëtist heeft een praktijklocatie, maar omdat veel cliënten met ondervoeding minder energie hebben en minder mobiel zijn of andere problemen hebben, kan het moeilijk zijn om naar de praktijk te komen. De consulten kunnen daarom ook online via beeldbellen of kom ik bij je thuis. Dit zorgt voor meer gemak en minimaliseert de fysieke inspanning die nodig is voor een afspraak.

Maaike Donders, Diëtist

Praktijkgegevens

Correspondentieadres:
Looerheideweg 17, 5571 TZ Bergeijk

Spreekuurlocatie:
Huisartsenpraktijk Lankhorst
Bergstraat 23, 5581 BL Waalre

 

Openingstijden

Maandag
14:00 – 20:30 uur

Dinsdag t/m Donderdag
09:00 – 17:00 uur

Diëtistenpraktijk Maaike Donders staat geregistreerd bij de KVK onder het nummer 90497643 en in het AGB-register onder de nummers 24001294 & 24005068.
Daarnaast is de praktijk aangesloten bij de NVD en terug te vinden in het Kwaliteitsregister Paramedici.